Vlaanderenstraat 36 - 1800 Vilvoorde
[email protected]

Bel Jamela
0488 / 37 71 23

Vroedvrouw: begeleiding voor ouders en baby’s

Begeleiding op maat van ouder en baby

De eerste dagen na uw bevalling komt er enorm veel op u af. Als kersverse ouder staat de wereld eventjes op z’n kop. U staat er echter niet alleen voor als u beroep doet op vroedvrouw Jamela. Met haar deskundig advies en een behandeling die volledig aangepast is aan uw noden en wensen, geeft u al een deel van uw zorgen uit handen. U zal gauw merken dat uw herstel eens zo snel verloopt! 

Prenatale & postnatale opvolging

Wilt u zich optimaal voorbereiden op uw bevalling? Jamela biedt via Thuiszorg V.V. pre- en postnatale opvolgingen aan die zwangere vrouwen helpen om met hun lichaam en geest enigszins relaxed en bewust naar de bevalling toe te kunnen leven. Vóór de geboorte komt Jamela langs voor een prenatale opvolging. In samenspraak met u en afhankelijk van uw vragen of wensen, legt ze een eerste consultatie vast. Om een uitstekende opvolging van uw gezondheid te kunnen garanderen, komt Jamela tweemaal na de geboorte bij u thuis voor een postnatale check-up. Na de twee huisbezoeken bent u steeds welkom in haar kabinet in Vilvoorde. De betaling gebeurt gemakkelijkheidshalve via het derdebetalerssysteem

Infoavonden

U kunt nooit voorbereid genoeg zijn als het aankomt op uw nakende ouderschap. Om u zoveel mogelijk te kunnen informeren, organiseert Jamela via Thuiszorg V.V. infoavonden rond babyvoeding, borst- en flesvoeding, de zwangerschap zelf en de bevalling. 

Contact

Niet alleen voor het nemen van bloed of voor het verzorgen van wonden, kunt u bij Thuiszorg V.V. terecht. Reken op verpleegster Jamela Outferdine voor een voorspoedige zwangerschap en laat u ook na de bevalling nog met raad en daad bijstaan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

CONTACTEER ONS