Vlaanderenstraat 36 - 1800 Vilvoorde
[email protected]

Bel Jamela
0488 / 37 71 23

Verpleegkundige verzorging in de regio Vilvoorde

Een behandeling volgen of herstellen na een operatie is meestal al een beproeving op zich. Daarom is het mijn taak als thuisverpleegkundige om u zo comfortabel mogelijk te begeleiden. Doe gerust een beroep op mijn verpleegkundige verzorging vanuit Vilvoorde.

Medische samenwerking

Ik, Jamela Ouferdine, geloof steeds in een nauwe samenwerking tussen uw verschillende medische begeleiders. Daarom werk ik samen met de ziekenhuizen UZ Brussel en AZ portaal. Eveneens pleeg ik doorgaand overleg met uw arts en andere thuisorganisaties over uw dossier. Ik werk via het derdebetalerssysteem.

Flexibele service

Vanuit Vilvoorde mag u op mijn thuisverzorging rekenen in Laken, Schaarbeek, Haren, Neder-over-Heembeek, Diegem, Machelen, Vilvoorde en een deel van Grimbergen. Voor noodgevallen ben ik 24/7 beschikbaar, eventueel met snelle telefonische hulp. Een goede communicatie met de patiënt en de familie is ook erg belangrijk binnen de werking van Thuiszorg V.V.

Kwaliteitsvolle zorg

Bij mijn verpleegkundige verzorging mag u steeds rekenen op erg persoonlijke en kwaliteitsvolle begeleiding. Ik zorg steeds voor een strikte naleving van de productcontrole en het gebruikte materiaal. Naast de verschillende zorgen sta ik paraat om voorgeschreven geneesmiddelen op te halen bij de apotheek zodat u snel uw medicatie kan opstarten.

Contact

Ervaar het volledige pakket van thuisverpleging wanneer u vandaag nog Thuiszorg V.V. inschakelt. U mag rekenen op een verzorging op uw maat. Neem gerust contact op voor meer informatie.

CONTACTEER ONS